Kozmetik Ürünleri Sergilemek için Pleksi Stand
Kozmetik Ürünleri Sergilemek için Pleksi Stand
kozmetik ürün teşhir standı, pleksi malzemenin (akrilik) lazer kesim ve büküm teknikleriyle ne kadar şık bir sonuç verebileceğinin güzel bir örneği.
Siyah ve şeffaf 3 mm pleksinin kombinasyonu, hem derinlik hem de modern bir kontrast sağlıyor. Özellikle ön taraftaki ruj veya oje delikleri ile arka kısımdaki dikey bölmeler, ürünlerin düzenli ve premium bir şekilde sergilenmesini sağlar.
Tasarım ve Üretim Detayları
-
Malzeme Uyumu: 3 mm pleksi bu boyutlardaki bir stand için idealdir; hem yeterince dayanıklıdır hem de lazerde kesilmesi ve ısıl bükümle (ön taraftaki kavisli kısım gibi) şekillendirilmesi oldukça kolaydır.
-
Birleştirme: Görseldeki şeffaf ve siyah parçaların birleşiminde kullanılan kloroform (pleksi yapıştırıcısı) miktarını iyi ayarlamak, iz kalmaması adına kritiktir.
-
Lazer Kesim Kalitesi: Deliklerin iç kısımlarının pürüzsüz (parlak) çıkması için lazer hız ve güç ayarının “polishing” (parlatma) etkisini verecek şekilde optimize edilmesi standın kalitesini artırır.
-
Görsel Detay: Altın rengi menteşe veya logo detayı, siyah pleksi üzerinde oldukça lüks bir hava yaratmış.
Kullanım Alanları
-
Kozmetik mağazaları (Ruj, dudak kalemi, oje teşhiri).
-
Eczanelerin dermokozmetik bölümleri.
-
Kuaför ve güzellik salonları.
Henüz yorum yapılmamış.